AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Hösten gör entré

2012-09-06

Här rullar det på som vanligt. Hästarna blir lurvigare för var dag, hösten gör som sagt entré. Det är väl snart dags för första rakningen för dem som behöver. Mängden hästar har ökat på sig och snart ska vi hämta hem "pojkarna" från kollo :) Dessa härliga djur!

Jenny & Martin är till Turkiet på en solsemester. Vi andra harvar på med lite av varje, Ingvar har jobbarnatt och jag ska ut på lördagnatt men ikväll ska jag på speedway i tjänsten och "Bella" ska vara med Josefin under tiden.  Johan har fått fast tjänst som brandman i Avesta- GRATTIS Älsklingen vår! Sofie är tillbaka i Umeå- läkarlinjen kallade :) Pia går i skola och Jimmy är igång och jobbar efter sin långa semester. Vega har börjat på dagis, men imorgon ska hon förgylla farmors dag ett par timmar! Josefin´s mage växer och tyvärr har hon fått foglossning redan :(, men mormor längtar efter resultatet, och Johan har varit förkyld men jag hoppas han snart är på g igen....som skrivet gör vi lite av varje allihop :)

Jag har longerat Lokkadís & Embla idag, fick "order" om att röra på Embla några gånger under tiden Jenny är borta :) så det är väl bäst att lyda :) Ylva har ridit ut en sväng på Frosti i sällskap av Joanna på Hvínur, Frosti var ut även på fm med Jenny J så han får komma ut en del lite då & nu.

Hönsgården fick tillökning i veckan och nu är det liv där igen efter rävens attack tidigare i sommar.

Jag har gjort "hembesök" som hästsyster i en vecka nu, ikväll blir det sent efter speedway men sen är det bara 1 dag till, vi hoppas den lille är piggare sen?! Penecillin intra muskulärt i ett litet föl, inte mycket att sticka i då heller :) men det har gått bra hittills.

Antal kommentarer: 1

2012-09-07 18:02:40

Tack för hjälp med Frosti(heart)(heart)(heart)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)