AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Tisdag...

2012-09-18

En helt vanlig tisdag dessutom, har planer på cirkelträning ikväll....lilla go fick följa med Josefin på klädparty och gubben jobbar så "why not" ?

Idag anmälde jag vår Prins till unghästmönstring hos Agersta Islandshästar i november. Kul att det ordnas lite för de hästar som ännu inte är ridbara :)

Hittade detta på Facebook och det har en poäng och ett klart budskap.....

....sen om det förstås av alla är en annan sak, men jag förstår och jag står bakom orden oavsett vem som läser detta. Jag har lite svårt för människor som inte har en ryggrad och kan rannsaka sig själva och sitt handlande, ingen går genom livet fläckfritt men ingen är sämre än att man kan bättra sig eller ta lärdom av sina handlingar och inte göra om dem. Nu var jag lite kryptisk igen, men det är lite klurigt att skriva sådant här ibland vissa reagerar....

Nej nu packar jag ihop och sticker på träning....

Antal kommentarer: 1

2012-09-18 20:16:13 - Malin Andersson

Jo men bara för att man inte går genom livet fläckfritt behöver man inte rulla sig i leran... Och jag tror att vi alla är överrens om att det inte är kärleken som gör ont utan otroheten och lögnerna. Det har väl bevisats åtminstone ett par gånger under året? Som du skriver får vi väl verkligen hoppas på att någon lärdom tagits av detta och att det för allt i världen inte händer igen, för någon av parterna! 8-)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)