AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Snart hemgång

2012-09-21

En dagtur är snart till ända igen, gubben löser av mig på jobbet ikväll så "BellaBus" och jag får ha fredagsmys på egen hand.

Jenny jobbar på som personligassistent varvat med Gallerix så hon har fullt upp, dessutom är några hästar bokade så det är roligt att hon har jobb. Pengar behövs ju alltid och de har en försvinnande åtgång :) Övriga barn jobbar på och de mår bra, Josefins mage växer och vi ser framemot januari med glädje :) Johan pendlar och kämpar på i Västerås med billacken, det blir långa dagar. Hade lilla Vega hemma häromdagen, hon hade fått lite feber på dagis och fick lov att gå hem...men det gjorde inget, farmor passar så gärna! Johan jobbar på sitt nya jobb på räddningstjänsten och jag är glad för hans skull, han har kämpat sig fram. Jimmy jobbar på och stöttar Pia som går utbildning, hon är jätteduktig! Och Sofie kämpar på i Umeå på sin doktorutbildning....jag tror jag har koll på mina kära?

Kylan gör sig påtaglig, jag fick skrapa rutor både imorse och igår, burr! Det är snart dags att införa hösilage på samtliga hästar så inte frosten orsakar koliker. Hästarna har nog inget emot hösilaget iallafall :)

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)