AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Jag ska bättra mig :)

2012-10-25

Jag lovar.....

Tiden rinner iväg och det är fullt upp just nu känns det som :) Hinner inte sitta vid datorn och jag har gjort mig ledig på ambulansen, så tid att sitta där har inte varit aktuellt....men jag ska bättra mig så ni får något att läsa :)

Igår stod jag öga mot öga med "Ulven Gråben" han/hon kom över åkrarna mitt emot stallet i full galopp, utanför stallet stannade han/hon upp och stirrade på mig som kom från hagen- 5 meter emellan oss- jag siktade in mig på "Bustern" som stod en bit bort och tänkte ta tillflykten till traktorn ifall han kom närmare :S Då vände han/hon neråt bondgården och jag vrålade efter honom/henne och han galopperade vidare framför näsan på Axfelt och Nilsson som stod vid ladugården, de fick också bevittna denna best! Den var 1 1/2 stor schäfer...ujuj! Så nu har jag sett Lo och Varg i Kallmora By, bara "nallen" som fattas.... Länsstyrelsen var och bevittnade tassavtryck idag och det är anmält in till www.u.rovobs.se

Jag har ridit Baldur idag tillsammans med Carina & Frosti och Jenny & Embla. Häromdagen tog Ingvar, Jenny & jag en tur tillsammans. Jenny tränar sina "elever" för fullt och imorgon åker ett av stona hem till sin matte igen, snart fylls det på med en ny. Det är jättekul att hon får så fina hästar att hantera, hon är duktig och noggran tjejen vår.

Igår hade jag värmt upp spabadet till 40 grader och på kvällen tog vi oss ett dopp hela gänget, efter intag av räkmackor och något glas vitt :) Tack för trevligt sällskap i baljan :)

Jag jobbar i natt och har hunnit med ToR Avesta -Falun nu så åter på stationen hamnade jag vid datorn en sväng:). Ingvar jobbade dagtur idag och kommer åter imorgonbitti.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)