AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Ett ryck igen då

2012-11-01

Nu är samtliga hästar avmaskade inför vintern, det är skönt när den biten är avklarad, nu ska vi bara brodda i lite i trakterna på de skodda vännerna sen är vi helt redo för vinter.

Alla hästar mår relativt bra trots detta tråkiga väder, dock har lilla "Lokkis" råkat göra illa sig på staket tråden så hon vilar på box ett par dagar. Det ska ju "diskuteras "när maten kommer och då rök tydligen en stolpe när hon fastnade i tråden....surmärrar :)

Gubbarna har fixat insläppen med markduk och grus i nästan alla hagar nu och det blir en stor förbättring :) hade varit bra om man kunnat göra så i hela hagarna iår :)

Imorgon får vi hem ett gäng med spånbalar igen, hoppas på att de ska räcka in på nästa år?

Jenny tränar sina "elever" hon har 2 st på träning nu sen har hon en driva hästar som bor här på gården som hon rider, jag och Ingvar har varit ut en sväng tillsammans med henne och det var mysigt.

Igår gjorde vi ett ryck med sopor till returen, det blev städat och fint i flera utrymmen må ni tro :) Tänk om man kunde hålla undan lite då & nu så man slapp ha en full hästbur varje gång man gör detta :/ Nu har vi ett lass till, men det får vi se när vi kan komma iväg med det?

Jag jobbade natten som var, nu är gubben ute....sen jobbar jag dag & natt i helgen och gubben en natt.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)