AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Grått till tusen

2012-11-20

Det är så "inivassen" gråkallt och mörkt idag! Snälla kyla och snö, det är dags nu!

Hästarna mår nu bra på alla fronter, 22 till antalet, de tränas och pysslas om efter konstens alla regler.

Jag ska snart dra igång min vita dam igen, hon kan behöva få tillbaka sin kroppsform, har tunnat ur lite här och var, det sakans lite muskler :) lillkillen tar det han behöver han har vuxit på sig en hel del :) Fifa ska oxå komma igång, sakta och i hennes takt efter allt hon varit med om under 2011. Jag hoppas kunna få någon trevlig och kunnig tjej som kan rida igång henne under våren, hon ska bli en skogsmulle framöver. Marie har planer på att jobba igång "Drömmen" oxå, Titla ska ridas av Matilda efter att Jenny har tagit de första turerna :) kruttanten :)

Carina och Charlotte rider farbror Frosti lite då och nu, Ingvar har skramlat igång Baldur igen och han har nu satt in siktet på att få Prins som sin nästa häst....:)

Helgen som gick var full av folk och aktivitet som vanligt, lite spabad och god mat naturligtvis. Kommande helg ska ett gäng på 8 tjejer fara till Gävle på "Ladies Night" och det ser vi fram emot :) Gubben och jag jobbar kors om varandra, Jenny jobbar på som personlig assistent och hon har fått hela veckan bokad nu, Josefin vaggar på hemma nu för tiden, Bella har sitt dagis, Jimmy & Johan jobbar. Allt rullar på....

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)