AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Snart december månad

2012-11-26

Jahaja, då går vi snart ini december månad och på söndag är det 1:a advent.... men var är snön och kylan?

Idag har alla fyra mammorna med sina föl vilat i stallet hela dagen, vilket uppskattades- helt spåniga allihop vid utsläpp :)

Alla hästarna mår bara bra, trots mycket tråkiga hagar, vi har fortfarande tilldelning av hö 3 ggr var dag så fri tillgång till dem som ska ha får vänta ett tag till. Det kan ju bli kallt.....vem vet? Det skapar iallafall träning för oss hussar & mattar, IKEA kassarna väger några kilo styck och det blir några steg om dagen när det är dags för fodring :)

Ylva jobbade med sin Hvínur i rundkorallen idag. Jag ser fram emot årsskiftet så jag får börja med min vita dam igen, tänkte att Alfúr skulle få gå med henne över nyåret iallafall.

Igår kväll hade Jenny mixat ihop taco pajer och blåbärs pajer med vaniljsås och bjöd sina kompisar på, sen tog några av dem ett dopp i spa´t. Jag tror det var uppskattat ....? Jimmy & Pia tog ett dopp tidigare på em, Ingvar & "Bella" badade fredag & lördag kväll så den fick göra rätt för sig i helgen.

Jag jobbar natt nu och gjorde en igår med, imorgon ska jag till Säter igen för lite mer arbete och ska försöka hjälpa dem där lite framöver.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)