AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

2:a advent

2012-12-09

Tiden knallar iväg, snart har vi tomten här....

-16,4 grader hade vi hemma när jag for till jobbet och snö ca 4 dm, vinterväder är mycket bättre än regn och mörker iallafall :)

Snart, mycket snart ska "vita damen" få skor på fötterna igen så vi kan ut och busa i snön igen :)

Det har inte blivit så mycket av ridande karaktär nu när det varit kallt, Ylva & Joanna håller igång Hvínur, Julia och Knoll, Ingvar tömkörde Baldur inför vedens hemdragande så småningom och takterna satt i- lika cool som förrut. Jenny har anmält sig till Taktur´s istölt i mars, spännande igen då, sen får vi se vad som blir anmält till framöver.

Vi överlägger att sälja några av våra egna hästar, ridbara & några unga, så är någon ute efter en trevlig häst så hör av er !? Märta (svägerskan) ska även sälja sin trotjänare, 16-åriga Dynur, en 5-gångare och läromästare, mycket trygg och trevlig kille, kan gå med unga, handikappade, äldre och även med dig som är van och vill ha en kuse med fart i, för han är inte lat men han gör det man ber honom om i alla lägen ! Vi kan hjälpa dig få kontakt även med henne :)

Jag jobbar inatt, imorgon bitti kommer gubben hit och löser av mig- allt är som vanligt alltså :)

I helgen har jag och gubben umgåts med Helena & Rainer i Stockholm och på Ledins show- KANONERS! Han är bara såååå bra!

Igår natt sov älskade Vega hos farmor och det var lika underbart att få låna henne som vanligt!

BÄSTA Josefin & Johan fixade barnvakten som vanligt, älskar er! Tjejerna i stallet, Jenny & Martin fixade djuren som vanligt- lika underbara ni med !

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)