AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Snön vräker ner!

2012-12-15

Efter att dagens arbete i gul bil tar slut ska jag ta mig hem i världens snöoväder :) Hemma vänta +40 grader i utespat och chiliconcarne med Helena & Rainer :) Lördags mys!

Hoppas få våra damer skodda snart så vi kan trappa upp ridningen på de som varit dräktiga :) Fifa ska bli utlånad på foder till Wilma i 6 månader, fast hon ska bo kvar på gården. Det kommer att bli jättebra för henne att bli ompysslad och riden en tid framöver. Titla ska igång så att Matilda kan ta hand om henne och hjälpa Jenny med den biten :) OCH "vita damen" ska JAG äntligen jobba igång :) Marie har så sakta tagit ut "Drömmen" på prommenad lite då & nu så de är på g redan :)

Jenny kan nu se sig som ensam ägare till Embla, hon har köpt henne av oss och det ska bli roligt att följa dem- kanske mamma kan få testa någon gång till framöver? Jenny är nu ägare till 4 av "våra" hästar :) 2 hingstar med fin härstamning och sedan är det 2 ston.

Gubben Ingvar har utnämt "min" Prins till "sin" nästa häst, vad jag minns var det lite protester när han köptes från Frötuna gård....de verkar ha suddats ut :) Prins är en supertrevlig kille och han kommer säkert att passa ihop med Ingvar sen, han går nu i Baldur´s lära i hagen.

Julen närmar sig och det börjar bli lite stress över de få julklapparna som saknas.....men det blir ju jul iallafall :)

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)