AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Jahaja...julen avklarad, God fortsättning till er alla!

2012-12-27

Tomte, paket, mat och familjen i närhet....med andra ord en perfekt julafton! Tyvärr saknades några sjuklingar men vi får ta igen det senare :)

Våra hyresgäster i stallet har fått igång gnistan igen efter lite höstvila, "Drömmen" är nu skodd så de har startat upp motioneringen igen, Fifa är skodd och Wilma har nu tagit över henne på foder för att kanske köpa henne längre fram, Jennie är här och rider igen, Ebba kommer till sin Máni och Ylva har hjälp av Joanna de dagar hon själv inte rider & Martin jobbar med sina kusar- HÄRLIGT att se rörelser i stallet!

Min vita dam ska bli skodd idag :) så nu kan jag snart komma igång jag med :) sen har vi Titla kvar och Matilda ska hålla igång henne åt Jenny framöver.

NU är vår resa med HELA familjen bokad så i september åker vi till Kreta, 19 personer, ett äventyr vi kanske bara gör 1 gång eller.... Vi firar många jämna år under 2013 och därför ska vi göra något tillsammans allihop, så planering inför gårdens skötsel osv är redan igång :) Vi är några som har djur och annat pyssel vi måste ha hjälp med :) Jag är så tacksam för våra hjälpredor!

Vi har även några andra utflykter att se fram emot... i februari blir vi ett gäng som åker på Magnus Uggla på Hamburger Börs och i april Jerry Williams på Cirkus i Stockholm. Så det är inte bara utflykter med hästar under nästa år :)

Utespa´t används en hel del, igår var Rainer & Helena här och badade och i tisdags Leo, Åsa & Jakob. Till helgen kommer Majsan med pojkar och i nyår delar av stallgänget :) Jättekul att träffas och mysa! Jag har inte badat alla ggr då jag dras med en förkylning som inte vill ge sig :S hoppas på bot och bättring så man kommer igång igen...

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)