AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

2013 har börjat....

2013-01-01

Tåget har startat och vi får se vart det tar oss under 2013? Vi har mycket planerat redan nu, hela familjen ska ut på resande fot,  19 personer till Kreta! Gubben & jag ska på Magnus Uggla på Hamburger Börs, Jerry Williams på Cirkus och lite annant smått & gott!

Hästarna har nog fått något att fundera över, ena dagen svinkallt och snöstorm och nu spöregn på bara någon vecka....Alla är dock vinterbroddade nu iallafall så isen som kommer av regnet borde inte ställa till allför mycket...? Jenny tränar sina "elever" och hon har nu fått inbokade hästar för inridning igen, de kommer efter att hon varit till Thailand med Martin & Julia. Min vita dam har kommit igång så smått, Wilma har startat upp Fifa så sakta, Marie & "Drömmen" är på g. Joanna hjälper Ylva med Hvínur och Martin har fart på Hödur bla. så stallet är på gång :)

Vi har fått en tjej boende hos oss för en tid, Hanna, så "Bella" är lycklig att få någon mer än oss att surra med :) Det passar utmärkt att hon gillar hästar oxå, lite hjälp bland dem är aldrig fel :)

Nyårsaftonen skulle bli stillsam hemma, det slutade med att vi var kring 20 st och vi hade knytis med god mat och trevligt umgänge. Jag la mig strax efter 02.00 och sen upp 05.40 för att åka till Säter och jobba en dagtur...nice :) 5 personer övernattade och 6 st badade spa i spöregn under kvällen/natten.

Då kör vi igång året, tyvärr inga löften blev givna, men jag lovade mig själv att ta vara på mitt liv och dela med mig till mina nära och kära vänner!

God fortsättning!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)