AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Dagarna rullar på.......

2013-01-18

Jag, vi, har dragits med envis förkylning av och till under några månader nu.....jag gör ett försök till att jobba i helgen så får vi se om orken finns där nu.

Jenny, Martin & Julia har det bra i Thailand, vi har sporadisk kontakt via sms-facebook etc och de kommer hem nästa helg....längtar!

Josefin & Johan har pyssel med lilla Melker, han är så underbar och mormor har svårt att låta bli :) Imorgon lördag ska lilla Vega sova över här hos farmor och då får vi mysa lite igen :) Ni ser mina vänner....livets krydda har börjat mogna!

Johan har nu startat en "Hälsoresa" för vår stora familj, kost & motion står på agendan, vi tror han vill se oss som "beachraggare" i september :))) DU är underbar sonen vår som månar om oss, VI ÄLSKAR DIG! Så nu är det bara att spotta i nävarna och starta denna resa....

När jag varit hemma har jag inte haft mycket ork, men tomte för tomte kommer upp på vinden igen så snart är alla där de ska vara till nästa år :)

Hästarna mår prima nu, TACK & LOV, lite kyligt några nätter bara men de ser ut att trivas. Grabbhagen busar i snön och fölen leker i sin hage och springer ikapp. Hrannar springer på sin sida staketet och skulle bra gärna göra dem sällskap i leken :) Han har ett vakande öga på dem, när mammorna inte finns nära dem.

Tjejerna håller sina hästar i rörelse så gott som varje dag, min vita dam har tappat en sko och väntar på att få en ny så vi longerar just för tillfället. Vi har nu bokat in oss på sommarens ridläger på Forsen iår igen, det ser vi fram emot och iår ska jag ha min pärla med mig!

Jenny har träningshästar på gång tills hon kommer hem så det är roligt att hon får förtroendet av människor som uppskattar hennes kunnande.

Igår sågs 4 vargar i närheten vid Karsbo påväg häråt, sen såg Matilda färska spår nedanför vår gård.....

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)