AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Snöstorms varning

2013-02-10

Vädret på tvn varnar för ca 2 dm snö det närmaste dygnet......:/ fortsatt snöande under kommade vecka :/ Ja, det är väl bara att ta emot sa maken när jag ringde hem från jobbet ikväll :)

Jenny tränar på med sina hästar, idag var Matilda & Marie ut på Titla och "Drömmen". Wilma & Fifa verkar trivas ihop, de tränar på och Fifa verkar nöjd med sin matte :) Friða får fortsätta att gå som handhäst och longeras ett tag till, hon ska få en chans att hämta upp sig efter allt hon gått igenom. Unghästarna busar i hagarna, leker så de blir svettiga :) sen ligger de som "vägbulor" i snön och vilar sig. Jag har bäddat med rena "lakan" i vindskydden. Det var något som de små hästarna tog fasta på :) de ligger i halmen och gonar sig och ser ut som piggsvin när de reser sig med pälsen full i halm :) Myspys på hög nivå!

Ingvar hämtade hem hösilage i fredags, det var tur med tanke på ovädersvarningen, så nu klarar vi oss ett tag igen. Fri tillgång hos unghästarna och deras mammor och hos de unga killarna i valackhagen. Övriga fodras med IKEA påsar x flera/dag. Härlig sysselsättning man har :)

Tänkte att jag skulle värma upp vårat spa en dag nu när vi tillfrisknat, men nu är det intensiv jobb period.....hmm, men snart är jag lite ledig med tanke på..... :/

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)