AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

En stor dag!

2013-02-20

GRATTIS TILL VÅR ÄLSKADE JIMMY, 30 år idag!

Åren rullar på och barnen växer upp, svårt att hänga med riktigt :) Det är alltså 30 år sedan som Leo jagade mig i trapphuset på BB i Västerås :) Jag skulle gå i trappor de 7 våningarna för att få fart på värkarbetet, hur lätt är det med 25 kg övervikt och en "stor" babymage :) och en make som nyper en i baken :)

Kl. 23.09 kom du kära son, 4320 gram och 53 cm lång, jag tycker det var igår....

Ja, så är det bara att inse att tiden rullar FÖR fort, bäst att leva medans man kan!

Idag har jag ridit min vackra dam igen, igår red jag med Jenny på vackra Hrannar och idag tog vi en sväng själva :) Vi hade svårt att hålla oss.....tölt-trav-tölt-ökad tölt....hon blev lite flåsig men var pigg & framåt :) älskar den damen!

Till helgen ska våra småkillar bli stora, då ska Titla & "Drömmen" säras från sina söner och killarna får sällskap av Baldur & gänget :) Eilif däremot får gå i samma hage som mamma Fifa och de övriga damerna på lite fri tillgång ett tag till. Till påsken flyttar hon till Fullsta och får 2 jämnåriga tjejkompisar där över sommaren. De 4 unghingstarna ska dit längre fram mot sommaren och få vara på "kollo" iår igen. När De kommer hem är det dags för Prins att bli "stor", då får Jenny påbörja inridningen av den vackra killen och det ska bli sååå spännande :)

Marie & Wilma har ridit sina ston idag och Jenny har tränat sina hästar idag igen. Vi har alltså trotsat kylan och snålblåsten :)

Gubben jobbar inatt och jag ska jobba på Säters sjukhus imorgon i några timmar sen har vi nätter i helgen framför oss.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)