AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Jahaja, nattjobb avklarat & nu en em på Säter...

2013-02-23

Japp så lever jag just nu, provar ett annat jobb för erfarenhet och rutin inför framtida val....

Jag hann iallafall hem och säga hej till Hanna som for på sportlov hos far och sedan till sin mor, hem på torsdag nästa vecka. "Lilla go" ska tillbringa dagen med gubben och sen får vi lite hjälp av Eva mot kvällen, gubben ska jobba inatt.

Hästarna fick några nya hörullar i den fria tillgången, övriga fick frukost hö när jag kom hem. Imorgon ska 2 av fölen, Kjarkur & Galsi, få nya kompisar för det är dags att sära på mödrar och söner. Baldur, vår klippa, får ta hand om dem tillsammans med övriga gubbar & grabbar :) Eilif får dock gå ett tag till med mamma Fifa, hon ska till Bragi i Fullsta till påsken och gå med hans "småtjejer" i en flock över sommaren. Dit ska även Prins, Gjafar, Kjarkur & Galsi i sommar, grabbgänget samlas återigen på sommarkollot med flera unga grabbar.

Jag har sakta men säkert startat upp planeringen inför torsdag och helg....inget storkalas men dock smörgåstårta och vanlig tårta blir det, spa´t värms upp från fredag ifall någon gäst vill njuta? Familjen kommer på lördags em/kväll, japp så får det bli......

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)