AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

2013-02-24

Japp då var det gjort....Kjarkur & Galsi har separerat från sina mammor idag. Gjafar & Galsi har busat hela dagen :) Kjarkur däremot har varit lite sorgsen och stått vid staketet och ropat, men varken Titla eller "Drömmen" har svarat. De är nog rätt glada över att de har blivit "stora" nu, de var rätt sura på dem i boxen strax innan :) Eilif får gå med mamma till påsken, hoppas inte hon får det för tråkigt med "tanterna" bara?

Jenny & Martin har tränat sina hästar, Marie & Ingvar motionerade "Drömmen", Baldur & Titla som handhäst. "Bella" var ut på Knoll och motionerade mig med :) Wilma kom på em och tog ut Fifa på en tur, så det rör på sig med våra vänner. Det märks att det börjar bli mer angenämt att vara ute igen :)

Vi har annonserat ut Lokkadís till försäljning, DU som letar en super trygg och trevlig häst ska passa på nu, hon har nu ett förmånligt pris då hon inte har kommit igång riktigt med tölten ännu. De övriga 3 gångarterna är kanoners däremot!

Jag har en jobbar natt nu, imorgon bitti kommer gubben och löser av mig för en dagtur. Jag ska hem och "mocka" huset under måndagen, sen jobbar jag tisdag på dagen och onsdag åker vi till Stockholm och Magnus Uggla med trevliga vänner som sällskap!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)