AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Påsken avklarad...

2013-04-03

Nog är den avklarad allt :) dock inte som min planering var inför den...

Jag & gubben skulle ha jobbat och vi skulle äta god mat med trevliga nära & kära däremellan, JAG fick åka akut i ambulans på långfredagens kväll till Västerås. Söndag morgon opererades en mycket ful blindtarm bort och nu mår jag riktigt bra :) så kan det bli ibland :) Vi hann med en familjeknytis på fredagens em iallafall och det var härligt att ha alla hemma!

Jenny har tagit påsklov och Embla & Titla är med henne på Frötuna gård den här veckan. Dalvar har flyttat hem till Martin igen så nu är det en flock om 7 st killar i olika ålder och den hagen har inte många lugna stunder. De leker i vårens solstrålar hela dagarna så det full rulle. Stona däremot är av det lugnare slaget, för dem existerar mest mat :) Eilif är ute i Karsbo med sina kompisar, och eftersom jag inte hört motsatsen så antar jag att det är bra därute :)

Idag har Juha jobbat klart med underlaget för vår deklaration, nu är det bara slutklämmen kvar sen ska den in i tid oxå :)

Lilla go har varit på sitt kära dagis och idag har de grillat korv, så de var utomhus när jag hämtade henne på em. Hon trivs där tjejen våran!

Hanna har varit hos pappa & lillebror hela påsken.

Wilma hon motionerar hästar, alla hästar som är ridbara kommer ut på en liten sväng så gott som var dag- JÄTTEDUKTIG tjej vi har här må ni tro!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)