AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Dagarna flyter på...

2013-04-08

Tänk vad snabbt det går, solen skiner men det är ännu inte varmt i luften....men snödropparna ploppar upp vid husväggen så jag har hopp :)

Igår kom Herkules till oss, Välkommen, en vacker kille som ska hanteras och ridas in av Jenny i 2 månader nu, hon är duktig vår tjej! Tant Titla har satts igång, hon är fortfarande den allerta dam som hon alltid varit :) humör tant! Embla går mycket bra och Jenny har börjat snegla på lite tävlingar, ser fram emot att få vara med och njuta av dem :)

"Bella" red min vackra tant runt byn igår :) hon lyser av glädje när hon får rida. Julia, Jenny och Martin gjorde henne sällskap en stund sen tog de en lite längre sväng tillsammans och jag & "Bella" gick vidare. Det blev varm choklad & kex & mandelkubb utanför stallet när de kom tillbaka, ni är underbara med flickorna Jenny & Martin!

Jag vill upp i sadeln nu, snart, såren på magen är snart ok och magen verkar vara i form så snart.. och jag har nu klarat av 5 dagar på min förändringsresa, jag är stolt över mig själv & Josefin som tillsammans med mig ska göra den här resan!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)