AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Vårfloder på vägen och i hagarna

2013-04-16

Igår trodde jag Embla & Titla skulle flyta bort i vårfloden från åkrarna, det rinner rena forsen under stenmurarna och genom deras hage :)

Ute på bilvägen var det sjöar och långa, breda "bäckar" som skulle ha runnit i dikena, men där var det is som styrde ut allt vatten på körbanan :)

MEN nu är det vår på gång iallafall!

När jag fodrade hästarna sent igår kväll hörde jag ljudet av svanar och kikade upp, det kom en stor plog som syntes som siluetter mot mörka himlen....ljuvliga tid!

Jag har fullt upp med att planera schemor för mig och gubben, allt måste stämma framöver när vi kommer att vara på olika ställen och vi har olika tider :) Hoppas få till det så att vi får varannan helg tillsammans :) Han ska ju gå ner på 75% under sommaren fram till semestern- pappaledig :) resterande 25%. Jag däremot startar ju upp på mitt nya jobb så det blir full tid för mig och lite extra på ambulansen oxå :)

Igår var Josefin och jag på invägning och coaching igen...vi har båda tappat 6 kg var på 14 dagar!!! Vi är SÅ duktiga tycker vi :) Nu går vi in på 14 nya dagar och kämpar på :) Känns bra när uniformen sitter lösare och jag har fått göra ett hål till i bältet så att jag inte tappar byxorna i jobbet, känns fiiint!

Jenny jobbar på här hemma med Herkules, igår hjälpte jag till när hon satt upp i sadeln för första gången sen han kom till oss, hon är cool & duktig vår tjej! Det var inga som helst problem så nu ska hon/vi (jag eller gubben är assistenter ibland) fortsätta så han blir en fin ridhäst till Ewa.

Jobbar till kl. 22 ikväll (nu 21.28) så jag hoppas på att få gå hem snart :) ska tillbaka till 8 imorgonbitti igen :)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)