AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Jobbar idag

2013-05-02

Har en dagtur på ambulansen idag :)

Vill flagga för 4 nya ston som är till salu under den fliken! Martin ska sälja undan lite hästar och dessa 4 är riktigt fina damer för dig som är intresserad!? Bilder kommer inom kort!

Hrannar har fått hem 2 av sina bokade ston, så han ska väl bli nöjd :) Det är en supertrevlig herre vi har att göra med :) Vi ska nog inte betäcka någon själva iår.... Jenny & jag har ju varsin Hrannar son :)

Har ridit min fina vita i några dagar nu och det är så underbart att vara igång igen! Vi tränar tillsammans hon och jag och Jenny har haft oss som sällskap när hon ridit runt byn med Herkules som är riktigt duktig! Igår hakade Wilma & Fifa på när vi tog ett varv, sen tog Wilma och jag ett varv till i lite snabbare takt :)

Gubben har "vallat" sin far på stan i Hedemora på fm idag, vi har lite "gubbdagis" verksamhet så där på sidan om :) Hanna kom hem från sin mamma igår kväll, till "Bellas" stora glädje :) Idag har vardagen börjat för dem igen också :)

Jag och "lilla go" städade trädgården igår, vi krattade och köpte penseér hos Annika Hjelms handelsträdgård i vår by, närproducerade blommor det ni! Jag har städat ur mitt spákar och bytt vatten efter vinterns badande, så nu får vi ta nya tag framöver...kanske till helgen?

Barnbarnen kommer på besök och det är underbart, de växer för fort bara så det går undan värre man hinner inte riktigt njuta förrän de blivit stora....:) Nåja så illa är det väl inte men an hinner ju inte med...

Martin har sålt sin gård nu och ska bli Norbergare :) så nu blir alla barnen samlade i närheten :) Det går fort när man har roligt!

Antal kommentarer: 1

2013-05-03 20:49:18 - Ewa jobs Färdigs, E-postadressen är dold

Halloj!!!
Kollar er dagbok hela tiden:))
Fin hemsida har ni oxå.
Blir så glad när jag läser att det går bra med Herkules(inlove)
Tänk att han redan klarar av en runda på byn:D
Jenny är duktig:)))
Kommer på måndag och hälsar på!!!
Kramiz Ewa!!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)