AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Dagarna rullar på...

2013-05-07

Hinner inte med att uppdatera dagboken som jag skulle önska :) men den som väntar på något gott.....

NU är killen hemma, Aðall, och han har 2 kompisar med sig :) Kolla hans flik under Islandshästarna/Våra hästar. Lillebror till vackra Prins (de har samma mamma, Drottning), och son till "vår" vackra hingst som betäcker hos oss, Hrannar von Svaða-Kol-Kir. Ett nytt projekt!

Dagarna rullar på som skrivet, igår kördes ett flyttlass från Frötuna med hästprylar, och som skrivet, 3 småkillar :) Det var "Bella", Jenny, Hanna och jag som drog iväg ner på em. "Bella" fick en panikfylld överraskning i stallet där nere, igelkotten hade flyttat in igen, så det var svårt att lugna henne efter den obehagliga överraskningen :(

Hemma pysslar gubben med veden, han är en slitvarg den mannen....till helgen ska vi roa oss på Cirkus i Stockholm så då får han vila från veden, ett andrum :) Jerry Williams står på agendan på fredag! Nostalgitripp som heter duga :)

Härliga människor red och umgicks med hästarna igår i det fina vädret, man vill ju inte gå in- så vackert ute nu!

Handlade lite mer ute blommor hos Kallmoratäppans trädgård så nu blommar det lite här o var i krukorna :)"Bella" gillar att handla hos Annika Hjelm, kanske det finns en lite trädgårdsmästare i henne oxå?

Jag har en jobbar dag på ambulansen idag, "Bella" tillbringar dagen med Ingvar hemma och Hanna praktiserar på sitt dagis....

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)