AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

MORSDAG!

2013-05-26

Grattis mor Kerstin i Färna! Jag vet att du/ni läser här ibland :)

Jobbar en 08-18 tur idag, sen hem 2 timmar ca och en 22-08 inatt fint att veta vad man ska sysselsätta sig med en morsdag som denna :) Naturligtvis blev det övertid på pass 1, så jag åkte arbetsklädd hem för en snabbfika med barn och familj för att sedan infinna mig till kl. 22 på jobbet igen :) Effektiv så det heter duga :) ibland :)

Idag fick jag lov att gå i gubbens uniforms fack, mina byxor trillar av fast de är knäppta :))) jag lånade gubbens brallor idag :) positivt för mig att resan ger resultat!

Hästarna från Frötuna gård, Martin´s hästar, är nu på plats. Stora sommar hagar för unga hingstar och valacker, en hage med ridvalacker på grönbete och sen är det ston för betäckning och våra egna fina kusar :) Jag älskar våra vänner, de tillför så mycket fast det är mycket jobb runt omkring.

Lokkadís har flyttat hem till matte Maria igen, TACK för lånet Maria!

Jag har ett mål med min hälsoresa, jag lovar att avslöja det när målet är nått...det dröjer inte så länge :)

Vill påvisa Till Salu! fliken, vi har 5 st jättefina och trevliga ridhästar till salu och i flocken bland unga hingstar/valacker finns några fina killar för dig som kan vänta på att den ska växa till sig! Passa på och göra ett fynd!

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)