AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

5 km Karnevalslopp, check!

2013-05-31

Karnevalsloppet i Avesta där Josefin & jag gick 5 km på 46 minuter ikväll, Ingvar och övriga 4 från ambulansen sprang så alla var vi jätteduktiga! 

SÅ NU har Josse och jag slängt ut en vink till familjen på Koivisto sidan på Facebook samt stallgänget, kan vi bli ett eller två gäng till Blodomloppets gå-lunka-löp i Västerås den 26 augusti och representera AndersJansgården?

Hrannar har nu 3 vackra damer som handbetäcks hemma för tillfället, han verkar nöjd med dem alla 3 :) Denna genomtrevliga kille är så fin att handskas med fast stona finns omkring honom hela tiden och ropar från sina hagar. Jenny har valt att Titla ska få en till avkomma efter Hrannar, Kjarkur blev ju kanonfin, så nu väntar vi med spänning till nästa lilling ska komma :) 2 ston till är bokade så det rullar på, bäst att passa på när vi har tillgång till den vackra killen!

Imorgon efter nattjobb ska jag morgonfodra hemma och sen tar jag tjejerna med mig till Strömsholm för att kika på Jenny & Embla, de tävlar Nationell tävling i tölt imorgon. Håller tummar & tår! De for med Martin till Frötuna och åker därifrån imorgonbitti, ifall jag blir sen hem, man vet aldrig med detta jobbet :)

Jag måste sätta igång med ridningen igen, Friða måste igång till ridlägret :) Ingvar & Baldur ska iväg i juli och vi i augusti.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)