AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

En underbar tid

2013-06-11

Det är hur ljuvligt som helst ute nu! Att vistas utomhus kvällstid är helt fantastiskt, det doftar gott, det är tyst och lugnt det som hörs är hästarnas tuggande efter nattens utfodring. Jag älskar att tillbringa min tid på vår gård!

Ikväll jobbar gubben, själv har jag varit febrig och haft halsont i några dagar....mindre kul. Jag skulle ha jobbat men kändes fel i kroppen så jag har varit hemma på farmen och gjort det som måste göras annars njutit av att bara vara :)

På torsdag natt gör jag mitt sista skift på ambulansen i Avesta, måndag nåatt mitt första skift på Rättspsyk i Säter......

Martin flyttar och flyttar.... imorgon hämtar jag och Jenny de sista hästarna från Frötuna gård och till helgen flyttar vi ur alla bostads husen till Norberg. Snart är Frötuna gård ett minne blott i den utsträckning som varit i islandshästarnas värld.

Jenny planerar sin sommar med jobb, hon har nog hela sommaren uppbokad nu :) Härligt!

Melker är nu döpt, hela familjen och släkten var närvarande i lördags utom Jimmy & Pia som diggade Håkan Hellström i Göteborg. Farmor fick den stora äran att ha Vega hela helgen :) underbara unge!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)