AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Glad Midsommar!

2013-06-21

Hoppas ni ALLA mår bra? Själv jobbar em/kväll och lör & sön natt den här helgen, så jag vet vad jag ska göra :)

Har startat min tjänstgöring på avd 30/31 i Säter nu, hittills känns allt bara fint! Saknar mina arbetskamrater i Avesta men jag får ju nya här så de andra kan jag träffa i andra och trevliga sammanhang :)

Betäckningarna flyter på och stona går i brunst, ston som inte ska betäckas brunstar även de och skriker efter vår vackra kille, men dem sköter Knoll om :) från en egen hage dock....han kan inte acceptera att han är valack den gamle gubben :) så han får vara med Baldur & Máni i egen fålla tillsvidare.

Hingstarna på bete växer och rör sig, de har blivit så vackra de som såg ut som spjälstaket när de släpptes. Ettåringar är inte vackra att se på annars, men nu har de förändrats :) till det bättre! Letar du en vacker ung kille så finns det några till salu där ute, passa på!

Jag försöker komma igång med ridningen, igår kväll red Marie & jag ut med våra damer en busvända :) Idag hängde Ingvar & Baldur med dem ut, det är ju snart dags för ridläger för gubbarna så formen måste mjukas upp lite :)

Åter igen- TREVLIG MIDSOMMAR ALLA!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)