AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Mår bättre nu...

2013-08-17

Öron- och halsinfektion på hö sida, det är vad jag fick när jag var på ridlägret. Det är såååå typiskt! MEN vi, Friða & jag, genomförde våra lektioner med bravur trots detta. JAG ÄLSKAR verkligen min "vita dam", TACK JENNY återigen för din kunskap, ditt tålamod och känsla för att utveckla och hantera våra och andras hästar!

Min häst är så skolad, trygg och lyhörd och när jag väl får ordning på min del i ridningen så blir vi ett tajt ekipage hon och jag. Jag ser framemot att Jenny ska ta hand om vår Prins nu i höst och under nästa år, det ska bli en njutning att följa och prova honom senare :)

Helena & Baldur gjorde stora framsteg under dagarna 3 så summa sumarum.....vi är sååå nöjda! Tack Frida Lindstörm för iår igen, nästa år är redan bokat!

Här hemma har "lilla go" och gubben hållt ordning och de har haft god uppbackning av de övriga i stallgänget :)

Nästa vecka ska vi hämta "Teodor" vår lille maincoon katt!

För övrigt rullar dagarna på, dock blev det sjukdagar istället för semester när jag blev så här men vi är ju hemma tillsammans allihop iallafall.

Idag for Martin, jag och "Bella" ut till Karsbo gård för att verka lilla Eilif:s hovar. Hon har vuxit lilla tejen :) hon får nu vara där september ut sen komma hem till oss igen.

Gubben har transporterat hem allt hösilage så nu har vi ett berg med dinosaurie ägg på åkern, det ska förhoppningsvis räcka till våra 4-fotade vänner i höst/vinter.

Idag ska lille Melker sova hos oss när mor & far är på bröllopsfest, älskade barnbarnen :) det är underbart att få låna dem ibland :)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)