AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Hösten är här

2013-09-24

Det har blivit kallt och ruggigt, vi har börjat elda inne på kvällarna nu....bbrrrr! Det är väl inget annat att vänta kan jag tro, men vi har haft en fin sommar och sensommar iår iallafall :)

Igår fick lilla tösen nya rör i öronen igen och på em var vi till logopeden på besök, så vi hade en heldag i Västerås alla 3. Nu hoppas vi på att rören sitter lite längre denna gång....?

Jag har suttit och registrerat årets betäckningar på World Fengur nu ikväll, nytt för mig att pyssla med men jag tror jag fick till det? Så nu är det bara att vänta på fölresultaten nästa vår/sommar :)

På lördag kommer Marre från Hudiksvall och hämtar sin fina och numera valack Dagfari. Härligt när våra vänner får nya ägare och att det blir en bra "kombo" dem emellan :) Lycka till!

Hästarna sätter vinterpälsen nu, de börjar lurva till sig rejält så vi kanske får en vargavinter iår :)

Imorgon börjar jag jobba efter långledigheten, känns kul att få komma igång igen. På torsdag ska vi utöka hagarna för småkillarna på betet så att de kan vara kvar ett tag till, sen hämtar vi hem Eilif och Galsi som varit på Karsbo gård över sommaren. TACK för hjälpen Karsbo gård!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)