AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Just nu kl. 21.57 vräker regnet ner över gården

2013-10-27

Det är inte mysigt, och jag tror inte kusarna tycker annorlunda...? De har fått sin hög med "nattmackor" iallafall så de kan tugga sig varma :)

Gubben har ett nattskift inatt, så lilla go och jag är allena. Dock har vi haft trevligt främmande nästan hela kvällen som utfört olika sysslor. Nice, nice och stort TACK!

Lilla Theo blev kastrerad i mitt knä ikväll, så den stackarn är på fyllan nu :/ Det känns bra att det är fixat så slipper han sådana känslobekymmer framöver. I stallet står det nykastrerade killar, de är oxå på fyllan :/ (här "super" vi ner djuren för tillfället) min goa Prins fick tänderna putsade så att han är nu redo för ett bett i munnen :)

Vi har under helgen plockat hem och kört iväg småkillarna på vinterförvaring hos Bragi i Fullsta, Ofsi fick följa med och hålla ordning på dem :) Min fina Aðall har vuxit på sig under sommaren, så det ska bli intressant att se efter vintern vart är storleksmässigt då?

Hagarna är nu urplockade och iordningfixade för skoterleder och Engelbrektslopp, sen till våren ska grabbarna tillbaka igen :) Det är perfekt att kunna samsas om ytorna under hela året :)

Nehej, nu har jag inget att skylla på längre....dags att betala räkningar....

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)