AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Vi närmar oss jul....

2013-12-04

Jag har därför julpysslat lite även på hemsidan :) för att få lite stämning :)

Stormen "Sven" är på väg......med massor av snö sägs det, vi gillar snö men i måttliga mängder i taget.

Idag har jag flyttat Prins & Hrannar till hagen med de nya uteboxarna, ifall ovädret kommer kan de iallafall få tak & väggar att ta skydd i nu. Det blir så fint med dessa 2 utestall, 4 boxar med plats för 2 hästar i var box :) ifall det skulle behövas (8 st) så i den värsta av världar så kan vi ställa in 22 hästar innanför väggar och tak nu :) härligt att ha vetskapen om det iallafall :) Nu vill de ju helst vara ute men, men man vet aldrig när behovet kan uppstå :)

Förövrigt har vi fina ligghallar med träväggar och plåttak i alla hagar utom 1 nu och det känns oxå bra, den som är utan har en stor tät granskog som skydd tills snickarn hinner bygga ett :)

Jenny`s lärlingar har snart jobbat klart här och matte vill nog snart ta hem dem för att tölta vidare själv....TACK Jennie med familj för erat förtroende och VÄLKOMNA åter!

Planen är att Jenny ska börja med min "lillkille" Prins nu när de åker hemåt, det ska bli så spännande!

Joanna är här och rider ston lite då & nu, vi är så tacksamma för den hjälpen!

Nu har jag 1 jobbar dag och en utbildningsdag på schemat, fredag kväll julbord med jobbet sen ledig helg med familj, barn och barnbarn och gården ! Det ska bli lika underbart som alltid!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)