AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Årets sista dag....Gott Nytt År tiller alla ingen nämnd & ingen glömd!

2013-12-31

Då var det dags att möta 2014 med allt det har i beredskap....nytt jobb, nya vänner & bekantskaper, nya möten & platser, gammalt och välkänt följer med och kanske förändras en smula på vägen.....who knows....den som lever får se :)

Hästarna har haft en lång vila och nu sätter de igång dem en efter en, några är till salu och det är finfina hästar till bra pris! Du som letar häst ska slå ett öga på dem, du blir inte besviken!

Själv har jag legat på latsidan, men hoppas komma igång igen. Snälla Joanna har ju motionerat min vita dam så hon är iallafall igång :)

Idag har Julia & Wilma motionerat flera hästar, några har fått hoppa hinder i paddocken bl.a. :) Martin jobbar igång flera av sina fina hästar, som skrivet en del är till salu :) de motioneras i paddock, skog och väg med hjälp av fyrhjulingen....kanoners!

Jenny ska jobba ikväll, hon trivs med sitt jobb som personlig assistent och det är bra. Hon och många fler gör en meningsfull insats. Några av de övriga i familjen kommer hit ikväll, några kalasar på annat håll så vi kommer nog att ha en bra kväll allihop! Här ska vi äta tacos i glada vänners sällskap :)

Gott Nytt År & vi ses nästa 2014!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)