AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Mycket har hänt och händer

2014-03-06

Pappa Bertil somnade in förgått för en vecka sedan, så allt bestyr med att tömma lägenhet osv. är i full gång , begravning den 14 mars.

Igår kom bror Mats med familj för att ha lite sportlov hos oss, härligt att ses även om många måsten blev inbokade i en hast.

Idag fyller Axel 9 år, GRATTIS KILLEN! Så ikväll ska vi fira lite när alla är hemma, jag jbbar lite på skolan under dagen.

På lördag ska vi besöka ett lekland till alla barnens stora glädje :)

Marie & Draumsýn har gjort sig hemmastadda på sitt nya ställe, hoppas ni ska trivas och lycka till!

Här på gården har vi full snurr på hästarna, det rids och tränas så gott som varje dag. Har planerat in vaccinationer, tandraspning och beställt avmaskningsmedel inför vårens utsläpp igen. Hästar ska verkas, skos och pysslas om, några ska plockas hem för att bli ridhästar andra ska vila efter inridning. Spekulanter kommer och provrider och det verkar ljusna lite på den fronten med. Ja...det rör på sig!

På söndag ska vi rida på hockeyisen i Avesta flera av oss, tävla lite på  en "vilodag", roligt att umgås med likasinnade!

Wilma rider  och pysslar med sin Fifa och Knoll har även blivit luftad lite, till helgen kommer Julia & Móri så då får hon sällskap. Wilma & Ingvar ska båda tävla Baldur på isen, så hon lär väl träna honom lite oxå?

Ja då har jag fyllt på med lite läsbart igen, på återhörande!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)