AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Ja, då gör jag ett försök igen...

2014-06-30

Sommaren är här.....här & här, det regnar är kallt och blåser så gott som varje dag.

Vi går in i julimånad nu, 1a fyller gubben år och han drar till Stockholm på Rolling Stones då. Jag och tjejerna blir hemma och håller ställningarna, tjejerna ja...vi har en ny tjej hos oss Emely och hon har planerats in på lång tid framöver. Två fina tjejer som ska förgylla tillvaron för oss lite då :)

Helgen som varit har vi roat oss med Svensexa & Möhippa var sin dag. Det blev uppskattat och mycket trevligt, fast de fick utstå lite busigheter, så nu har vi bröllop att se fram emot den 12 juli :)

Jenny & Martin tog med Julia & Bella till Kolmården förra veckan i 3 dagar, det uppskattades av lilla go :) På onsdag åker Jenny & Martin till Island i 1 vecka, Landsmót ska besökas.

Hästarna är pigga och glada, Ofsi & Hrannar tar hand om sina ston och en del av dem är klara och ska ultraljudas om några dagar...spännande. Några betäcks nu så sen får vi hoppas att de också är klara ....? Jenny´s träninbgshästar har åkt hem, den sista idag, de sålda har kommit till sina nya ägare och Julia & Wilma är på ridläger med sina  hos Björkhagens Islandshästar. Focus ska nu läggas på in-& tillridning på de hästar som ska säljas framöver, så letar du häst håll utkik här för det kommer flera!

Jag har städat mitt spa bad idag så nu är det nytt och fräscht vatten ett tag igen.

Jag har haft lilla Vega på besök idag, hon kommer tillbaka imorgon och på torsdag ska hon sova över, det är livskvalitet de mina vänner! BarnBarn! Lilla Melker träffade jag som hastigast igår morse när vi kidnappade mamma Josefin, gosig lite killen den mannen, hoppas de kan komma upp någon dag de också?

Jag har börjat jobba som sjuksköterska nattetid i Avesta Kommun, juni avklarad nu har jag juli och halva augusti kvar.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)