AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Mycket har hänt....

2014-08-25

Livet rullar vidare...

Skogsbranden har inte kunnat stoppas än, bara begränsats. Vi har dock plockat hem våra hästar igen, ett STORT TACK till er alla som fanns där när behovet var stort!

Alla hästar mår bra!

Vi har några ston som ska ultraljudas nu, sen har årets betäckningssäsong klingat ut. Nu är det bara att invänta nästa års fölungar :) spännande värre!

Bokningar för inackorderingar över vintern har kommit och det ser vi fram emot! Ni är hjärtligt välkomna!

Hästar är sålda och någon är bokad så dem hoppas vi ni ska trivas med, Lycka till med era fina hästar!

Inridning och tillridning flyter på, det kommer flera fina hästar framöver som ska säljas efter inridning och gångartsträning. Letar du fina hästar så hör av dig, vi kanske har just din ögonsten !?

"Våra" tjejer har börjat skola och förskoleklass, lilla go har startat upp på simskola och det tjatas konstant om det är simskola idag...:) det gillade hon!

"Vår" stora tjej som inte skulle vara i stallet eller ännu mindre rida har varit ut 3 gånger nu och tittar i Hööks katalogen efter ridbyxor och annat att ha i stallet :) Man ska aldrig säga aldrig :) Hon har damsugit hela stallet åt oss, det blev så fint, hon kan hon "vår" tjej!

Vi har blivit mormor & morfar igen, till en liten Morgan, och underbart är det! Nu har vi tre underbara små barnbarn och en lite större tjej i familjen, det är underbart att få låna dem ibland! Livet blir lite lättare i deras umgänge :)

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)