AndersJansgården's Islandshästar

 

  Kveikja Avel & Kennel

 Gårdens dagbok

Metta frá Garði

2015-02-12

Damen har nu blivit vår, Metta, hon är en lady som kan användas till det mesta och hanteras av alla som vill umgås med denna fantastiska  hästras.

Dagarna rullar på, mitten av februari är nu nådd, och jag pysslade i stallet igår och upptäckte en rejäl kula på min "vita dam". Jag väntar med spänning på resultatet i mitten av maj :) Eftersom min ridning är eftersatt har jag iallafalll tagit "mina" damer på promenad, snart ska jag ta meig upp på ryggen igen. Jag är ju anmäld till ridläger i juli så det är väl bäst att ha ridit några gånger innan dess :)

Vi väntar 4 föl i vår/sommar och alla stona växer och frodas. Några av dem har ju föl vid sidan idag och de är nog lite trötta på dem så det ska bli skönt att ta hem ungvalackerna igen så att de får ta hand om de små i sommar.

Vi erbjuder "sommarkollo" även iår, 2015, för islandshästar. 1 stor kuperad hage för hingstar/valacker och en stor fin för unga ston och ston med föl vid sidan. Välkommen att ta kontakt ifall du vill komma med din/dina hästar! Siktet är att släppa dem i april/maj ungefär.

För övrigt är inridning, tillridning  och övrig ridning i full gång, flera fina hästar till salu ifall du letar islandshäst är du välkommen att ta kontakt!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)